blackbutterflyes

Betygen som äntligen kom

Kategori: Allmänt

Sitter och är så jävla förbannad. Har fått hem betygen, 19 dagar efter skolavslutningen. Vad hände med att man fick betygen i handen på avslutningen? Fine, jag fattar att ni vill skicka hem dem, men ska ni göra det så ska man inte få dem nästan tre veckor efter avslutningen. I alla fall så har jag fått E i alla ämnen som där står.
Ämnen:

Engelska 5
Estektisk kommunikation 1
Historia 1b
Medieproduktion 1
Medier, samhälle och kommunikation 1
Svenska 1
Men jag fattar fortfarande inte att det ska ta så himla lång tid att skicka hem ett papper där det står vårt betyg på. Dessutom är detta inte ens alla ämnen utan bara sex av dem. Vilket till och med gör så att man behöver skriva ut ännu mindre av betyget. Jag fattar inte heller varför vi inte kunde ha fått reda på hur vi ligger i de ämnen som skolan inte har skrivit ut på betyget. Det är så jävla dåligt av skolan att det ska ta så himla lång tid att skicka ut betyg och sånt. Skulle vara kul att veta hur lärarna och rektorerna tänker.

Festar som en galning.

Kategori: Allmänt

Sitter här och halvdeppar till Loke. Tro mig, jag har anledning att göra det. Men det ska vi inte gå in på. Försöker att gå vidare, försöker att inte hänga upp mig på det så himla mycket. Det blir säkert bra en gång i framtiden. Tiden är existerande för att vi ska kunna läka våra sår.

 

 

Var i Lund hela dagen igår. Lyckades fan gå vilse när jag bara skulle dra till stadsparken. Aja, då hittade jag finaste och underbaraste Ebba och Daniel. De spelade som gatumusikanter sommardagen till ära. Och jag fotade dem, hade inte så mycket annat att göra, så jag drog dit min käre pojke när han hade fixat sin körlektion.

 

 

Dagen slutade med chillkrök på någon backe i Lund, den backen verkade som om den var ungefär en mil lång när vi gick upp för den. Det blev mycket trevligt folk, kramar i mörkret och kyssar som smakade cider och jäger. Men det var underbart kul, kom hem till pojken vid halv tre. Och vi kunde inte sova sen ändå, så vi låg och typ vilade fram tills sju. Sen gick vi upp och käkade frukost, jag åkte hem och nu sitter jag här och fryser i pyjamas under mitt täcke.

 

 

Saknar ändå ganska många från inatt. Kände bara fyra eller fem där sedan innan, men folket var helt mysiga, tokiga och sluddriga i nattens unga timmar som blev helt förvirrande, överraskande och underbara till slutet. Jag fick värma mina fingrar i händerna hos en människa som bara verkade chill och allmänt nice. Jag vet inte, vill nog träffa denna människa mer. Han verkade intressant, på enbart kompisplan.

 

 

Jag vill egentligen in till Lund och bara allmänt fota och dryga runt. Men jag orkar inte, jag har knappt ätit och jag är så sinnessjukt trött fortfarande. Men somna det kan jag inte, går verkligen inte trots att jag hade behövt det så himla mycket. Men ja, ska nog gå och duscha om ett tag. Luktar svett och sprit. Vill äta, men jag tror inte att jag behåller det faktiskt.

 

 

Puss haj från en trött tjaj.

Bubblor i magen

Kategori: Allmänt

Jag har inte mått sådär himla bra den senaste veckan. Magen har pajat totalt, jag har gått upp som fan. Jag vill gå ner i vikt, men inte för att jag känner mig fet eller så, jag vill bara bli mer vältränad och få koll på min kondition. För den är käpprätt åt helskotta.
Men den senaste veckan har varit hektisk, studenter hit och fester dit. Sena kvällar och tidiga nätter som man går iväg och blir galen på i efterhand. Jag ha tänkt och tänkt och tänkt igen. Jag har grubblat, gråtit och typ vänt ut och in på mig själv. Och jag vet inte vad jag har gjort, för det finns inget minne av det.
Men nu är det bra. Riktigt bra faktiskt. Jag träffade Daniel igen. har inte träffat honom på två veckor, sedan jag var sjuk. Och det kändes så sjukt bra, jag insåg inte hur mycket jag hade saknat honom. När jag såg honom där igenom bussen, gud. Jag har inte känt så sedan ja typ augusti förra året. Och vi gick runt på stan och var allmänt dumma, jag var fnissig och vi hade så himla roligt. Som vi brukar ha och hans kyssar. Fy fan, jag fallar pladask. Vi kysstes inne på centralen flera gånger, jag orkade inte ens bry mig. Det är en sak som är så bra med honom, han gör så att jag inte orkar bry mig om vad folk tycker och tänker. Jag vågar vara mig själv med honom.
Jag har saknat hans kramar, hans doft, hans blonda lockar och hans bruna fräknar på näsan. Jag har saknat hur han håller om mig och bara håller om mig. Jag kan fortsätta i evigheter känns det som, för han är underbar.
Men ja, jag är nykär, sitter och pluggar och känner mig allmänt nöjd med livet. För imorron är det skolavslutning och jag ska gå i tvåan i höst.

Lite för mycket tankar.

Kategori: Allmänt

Allting är ganska bra just nu. Helt okej hemma, har inte bråkat på en vecka ungefär. Var på 20-årsfest igår. Somnade inte förrens halv tre och har sovit helt dåligt inatt. Tänkte på saker som jag inte borde tänka på. Vaknade vid tjugo i åtta, men gick inte upp förrens halv tio. Nu sitter jag och pluggar till dubstep/techno/partymusik. Underbart, ska iväg om en timme och fika med mamma och pappa. Ska ta med kameran tror jag, känner lite för det. Måste fortsätta leva, får inte stanna upp och tänka. Får inte göra det, det är inte bra. Jag måste fortsätta att göra saker hela tiden.
Det är svårt att glömma, det är svårt att inte tänka. För det enda som jag kan tänka på är dig. Och jag borde inte göra det. Men jag kan inte låta bli att bara få tänka på dig. För det är ju inte så farligt egentligen. Jag gör ju inget liksom, jag bara tänker lite för mycket.

Du och jag i sommaren

Kategori: Allmänt

Vi satt där på ängen som var fylld av sommarblommor. Vinden blåste i mitt hår, du tog en hårslinga och la den bakom mitt öra. Jag log och tog din hand i min, du såg att jag frös så du tog filten och la den om mina bruna axlar. Sen satt du och höll om mig, jag hörde hur vågorna slog upp mot stranden, hur vinden blåste i blommorna på ängen, jag hörde hur fåglarna kvittrande och jag kunde känna dina andetag vid min hals när du la ditt huvud där.  Jag vågade inte röra mig ur fläcken, för jag ville inte förstöra den stunden. Ditt hår var blekt av solens strålar som sken så klart. Nu var det halvlångt, ljusbrunt och lockigt. Dina lockar var underbara, helt så ostyrbara utan de levde sitt eget liv. Och vi ska inte prata om hur fina dina fräknar är, som är helt så brun-orange och liksom växer sig fram längs din näsa och ut på dina kinder. Och dina läppar är mums, haha. De är lika rosaröda som smultron och jaa, jättefina.

Låååååååååååångt idag.

Kategori: Allmänt

Det känns så konstigt. Förra året vid denna tiden var jag inte ens hemma. Jag var i Hässleholm med ett par av de finaste människorna som finns. Jag var nykär och visste att jag skulle få gå om ettan. Det sista sa jag inte till någon, inte ens till mamma och pappa. De fick reda på det rätt långt efter. Och jag var så trött på allt att jag inte ens orkade bry mig, men det var lätt den bästa sommaren någonsin. Även om min storebror skrattade ut mig när han fick reda på att jag skulle gå om. Men han vet inte vad som hände under det året.
Jag har missat Siesta i år. Jag har längtat hela jävla året och nu blir jag sjuk. Fast, det var inte en så bra festival i år ändå. Står utan sommarjobb och ska ansöka till Sommarskola, mot min vilja. Men jag är fortfarande under 18, så jag har absolut ingenting att säga till om. Blir en sommar med ekvationer och funktioner i mina drömmar. Måste låna hem mattebok också, ska läsa förlängning av matten i höst. Det är fan pinsamt att jag inte ens klarar den första matten i gymnasiet.
Är just nu ganska trött på att bo hemma. Med tanke på att mamma går omkring och är sur på mig för att hon tycker att jag ständigt misslyckas i skolan. Men jag kan ju fan inte hjälpa det, jag gör mitt bästa och jag försöker i alla fall. Jag ger inte upp, men hon tycker att jag ska vara som min storebror som just nu läser till Hortonom vilket innebär 5 års läsande. Jag har aldrig varit den typen som tycker om att sitta i skolan och läsa eller så. Men det har ju han alltid gjort, han gick ut gymnasiet med MVG i alla ämnen och har aldrig fått göra om ett prov.
Är så himla trött på att mamma och pappa alltid jämför oss och sätter mig i underläge, jag vet väl att jag aldrig någonsin kommer att bli lika bra som honom, för sån är jag helt enkelt inte. Men det vägrar ju dem att inse och det dödar mig. Och jag stressar ihjäl mig, min kropp hänger ju inte med. Jag har börjat få magkramper igen och jag är sjuk, går till skolan ändå. För jag har inget annat val än det. För att de pressar mig till det och tvingar mig att ge upp all min fritid för skolan. Vilket aldrig kommer att funka, men de är så jävla trångsinta att dem inte fattar det.
Men om jag inte ens klarar av ettan. hur fan ska jag klara av tvåan och trean? Samtidigt har jag en sån stor vilja att jag skulle kunna bidra till flera personer om jag bara hade varit mindre lat. Hade jag inte varit så jävla lat, om jag inte hade haft en dålig självdiciplin, om jag hade haft bättre inlärningsförmåga så hade jag klarat av detta så jävla mycket bättre. Men nu är det så och jag vet inte vad jag ska göra, för man kan knappt förbättra de sakerna.
Och nu önskar jag bara att mamma kunde sluta att vara sur, för hon är långsint och när hon blir sur så ignorerar hon folk. Hon har varit sur på mig i en vecka nu, hon har inte kollat på mig, hon kan inte se mig rakt in i ögonen, hon kan inte prata med mig, inte ens två ord. Ingenting, för hon är sur på mig. Och det drar som fan på mig, medans jag har varit trevlig, jag har kommit närmre pappa lite grann, men jag vågar inte göra så mycket mer än att kämpa som en idiot i skolan. För jag vet att hon inte blir nöjd med mig.
Och innan ikväll så kom pappa in och sa att allting ska vara klart innan jag slutar skolan. Alla ämnen ska jag ha godkänt i och jag svarade med att det inte gick, men att jag skulle göra mitt bästa. Då sa han att mitt bästa aldrig duger, att jag ska bli klar med exakt allt. Jadu, blir ju enkelt när jag har en sådär tio utsparker plus en tjugoårsfest att gå på. Och sju skoldagar kvar. Önska mig lycka till med att ens leva efteråt.
Förlåt för extremt långt, men var tvungen att skriva av mig. Det är mycket som man hinner tänka på när man är sjuk och ensam hemma nästan hela tiden.

Sjuk.

Kategori: Allmänt

Jag är så trött på henne. Det märks så väl att min mamma är sur och arg på mig, för när hon blir sur och arg då ignorerar hon folk. Och hon kan inte ens se på mig, hon kan inte ens prata med mig. Ingenting alls. Om jag ställer en fråga så svarar hon inte. Men hon pratar med pappa precis som vanligt, hon ser på honom precis som vanligt. Och så är hon med alla andra utom med mig. Det har varit så nu i typ en vecka och jag fattar inte varför hon är sur på mig. Hon vägrar säga det också.
Som nu precis så skulle hon gå ut, men hon tänkte inte ens säga till mig. Så nu är jag ensam hemma igen, vilket jag hatar. Men ja, jag har inget alls att säga till om vad det gäller det- För att mamma och pappa tycker att jag är idiotisk som inte vill vara ensam hemma. Därför håller man käften och ser till att vara tyst.

Sjuklingen

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen och mår skit. Har feber, är förkyld och rösten är borta. Jag vill stanna hemma och sova, men det får jag inte. Utan nu ska jag till skolan och svettas plus att jag smittar typ alla. Jag vill bara krypa ner i sängen och försvinna bort som när man var liten. Kramar efterlyses <3