blackbutterflyes

Svält för fan inte dig

Kategori: Allmänt

Just nu är jag så jävla trött på alla jävla ideal. Det verkar som om ingen tjej faktiskt kan se att hon är vacker, att hon är snygg, att hon ser bra ut. Jag är så himla trött på att alla ska svälta sig och gå ner i vikt. Kan ni inte bara se att ni är helt underbara och fantastiska som ni är och att ni inte behöver gå ner i vikt bara för att samhället vill det? Seriöst, skärp er, ni vet att ni ser bra ut, ni vet att det inte ens är fint att vara så smal att man ser revbenen, då är man underviktig. Det är inte fint att vara sjukt smal, det är inte fint på någon. Okej, man kan vara smal naturligt men det är en helt annan sak än om man svälter sig själv för att gå ner i vikt bara för att samhället säger att man måste göra det. Det är inte okej att gå ner i vikt på grund av det, det är inte okej. Jag var dum nog att själv göra det, men jag insåg sen att varför ska man banta och svälta sig själv egentligen? Varför gör det allra flesta det? Jo, för att kändisar gör det, de flesta kvinnliga kändisar och kända personer är smala, de är underviktiga, de svälter sig själva. Och kändisar är också våra förebilder, vi ser upp till dem och de är en viktig del av vår uppväxt.

 

Visst har väl alla haft en kändis eller en person som man ser upp till av någon anledning, som man vill vara som när man är vuxen, en person som man har samma åsikter som eller i alla fall liknande åsikter som. Jag hade P!nk som min förebild, jag ville bli som henne när jag blev stor. Inte på grund av att hon är artist, kändis eller att hon är smal för den delen. Jag ville bli som hon på grund av att hon bryr sig inte om vad människor tycker om henne, hon har texter i sina låtar om dagliga problem, saker som händer i det vanliga livet och så vidare. Hon är också en tuff tjej som har en attityd och hon är kaxig, men hon går sin egen väg och det är det som jag har strävat efter hela mitt liv, att bli som hon, att våga uttrycka mina egna åsikter och göra som jag vill, istället för att jag ska göra som andra vill att jag ska göra, jag gör det jag vill och försöker att skita i vad andra tycker om mig, just av den anledningen att det är mina åsikter och ingen annans, vilket gör att folk egentligen inte ens borde bry sig om vad jag tycker.

Jag har henne som min förebild på grund av det och inte för att hon är smal, visst det är hon, men det har aldrig spelat någon roll för mig, hon struntar i vad samhället tycker att hon ska se ut som och vad hon ska vara. Det har hon aldrig brytt sig om och det kommer hon nog aldrig att göra heller. P!nk är min förbild av den anledningen, hon är snygg och smal, men hon gör musik och texter som påverkar folk, det är hennes musik som gör att jag gillar henne.

Tyvärr så tror jag att samhället kommer nog aldrig att ändra sin syn på hur tjejer ser ut och ideal och sånt, det är så att tjejer ska vara smala enligt samhället och det är bara så. Själv så bryr jag mig inte, jag är inte smal, har aldrig varit det och jag trivs lika bra ändå. Skit fan i vad alla andra tycker, kör ditt race och bry dig inte. Det är det bästa som man kan göra.

Kaos som fan

Kategori: Allmänt

Jag hör era skratt i mitt rum under tiden som jag sitter instängd i ett annat och måste hålla mig undan för att jag är ivägen annars. Jag sitter här inne och försöker att plugga matte som jag egentligen behöver, men jag kan fan inte koncentrera mig. Och det är allt på grund av er, ni fattar tydligen inte hur mycket skada ni har gjort i mitt liv. Senast igår fick jag panik och sprang tills jag inte orkade längre. Och då stannade hon också, hon fattade inte hur jag orkade springa så långt på så kort tid, det har jag inte heller gjort. Dock sprang jag för mitt liv, jag ville inte hem, jag kunde inte åka hem redan, jag ville inte, men så var fallet. Jag skulle hem, oavsett vad. Och jag vet, du ville hem, och nej, det är inte ditt fel. Jag mår skit, älskling. Och jag vet att du försöker att hjälpa men vet inte hur, men ni finns där båda två, ni är typ anledningen till varför jag inte slutar kämpa. Fan vad fina ni är.
Renoverar rummet, letan på vem jag är, identitetsoro, ångest, smärta panik, tårar, svordomar och ärr. Förlåt för det jag gör, jag försöker att sluta. Jag vet att du hatar att jag håller på som jag gör, men fina du, jag har mina anledningar att försöka skada mig själv när min pappa skriker att en dag ska han slå mig. Vem vet, jag har ingen aning om något alls längre. Enbart förvirring, kaos som fan.
En värld av organiserat kaos lever jag i, har alltid gjort det. Tack pappa för att du älskar mig, det värmer lika mycket som 10 minusgrader.

Lågorna tog mitt liv inatt.

Kategori: Allmänt

Jag drömde att du dödade mig inatt. Det började med att vi bråkade som vanligt, men sen slog du till mig, du gav mig en örfil och skrek ”Du är ingenting värd, du är ett misslyckat barn och jag önskar att jag aldrig hade fått dig. Då hade världen varit så himla mycket bättre.”

Jag hade ingen ork, jag kunde ändå inte säga emot, jag har ingen kraft att säga till dig längre. Så jag höll käften och lät dig slå på mig, något som jag ångrar i efterhand. Du slog mig över käken, blodet sprutade åt alla håll, tandställningen gick sönder och det gjorde mina tänder också. De slogs ur min mun och jag skrek högt. Men jag kunde inte göra något, så varför kämpa emot?

Sen slängde du in mig i väggen och jag slog i mitt huvud, det började blöda, redan då var jag borta, men jag minns att du kastade ett glas in i väggen strax ovanför mitt huvud så att skärvorna hamnade i mina så. Det sved, det brände och det gjorde riktigt jävla ont.

Sen drog du fram en kniv, det var då jag insåg att jag inte skulle leva så länge till, men inte för att det gjorde mig något. Jag ville bara att du inte skulle få leva med mamma, för hon är så mycket bättre än dig på alla tänkbara sätt som finns.

Du stack mig tre gånger, den sista gick rakt in i mitt hjärta. Jag kände hur det drog ihop sig och sen gav det upp, jag hörde sen att du hällde bensin på mig, tog fram din tändare med draken på och tände eld på min kropp. Sen dog jag, men jag fick dö till lukten av bensin, något som alltid har varit min lukt.

Jag hade länge vetat att skulle jag dö så skulle jag dö med eld och det gjorde jag. Sen kom ljuset emot mig och et gjorde inte ont i ögonen, jag såg ingen av mina anhöriga, men jag såg frihet och framför allt så såg jag en framtid, utan dig, utan er och det gjorde mig så jävla lycklig.


Fika på stan

Kategori: Allmänt


Igår  var det fika på stan med tjajorna ifrån klassen <3 Det var väldigt mysigt och vi fikade på Espresso House på lilla torg. Här är lite bilder därifrån som jag blev ganska nöjd med faktiskt :D
Puss och kraaam <3

Sommaren som aldrig blev den samma

Kategori: Allmänt

Jag saknar sommaren. Jag saknar tiderna då man var uppe alldeles för länge, då man hörde skratten långt in på morgonen, då man vinglade hem och fumlade fnissandes upp nycklarna i ett desperat försök att få upp dörren så tyst som möjligt även om man visste att man redan hade väckt de andra.
Tiderna som man aldrig kunde passa och det visste alla redan.
Tiderna då det kändes som att solen sken dygnet runt och att dagarna gick antingen lika fort som man springer eller så långsamt som om de aldrig har varit längre.
Jag saknar tiderna då man sprang omkring med röda slitna converse på fötterna och en flaska i handen som vilken annan jävel som helst.
Jag saknar tiderna som man sprang rundor på stan och kände den heta asfalten mot mina bara fötter, precis som om den var brinnande.
Jag saknar att svalka sig i ljummna vattnet från en gammal fantaflaska som man har hittat i en papperskorg.
Jag saknar dina kyssar som smakade öl och dina fumliga händer i den svarta natten ute i ingenstans.
Jag saknar att du lägger din kavaj runt om mina axlar när du ser att jag fryser bland alla andra.
Jag saknar att du kommer och lägger dina armar runt min midja och kysser mig i nacken. Att du vågar göra sånt inför alla andra, det är därför jag älskar dig, min fina flicka <3

Kärlek som dödar, kärlek som blir till liv.

Kategori: Allmänt

Detta är kärlek för mig, detta är kärlek i mina ögon.
Detta är kärlek för mig, jag älskar detta.
Detta är kärlek för mig, ni betyder massor.

Denna dagen har egentligen inte varit så himla bra, men det går bättre och bättre. Alla hjärtans dag, en dag som ska vara fylld med kärlek och snuttigull. Blev dock lite arg när jag läste Metro på väg till skolan, på framsidan så var där fyllt med par som pussade varandra. Men endast par som beståd av kille/tjej. Inget samkönat här inte, tycker att det är lite dåligt eftersom att kärlek kommer i alla former och inte bara mellan de olika könen.
För ett år sedan så satt jag här igen. För ett år sedan så såg jag bara dig och ingen annan. Då var du allt för mig. Och jag saknar dig så. Du var min värld, mitt allt, du visste allt om mig. Jag visste dock inte allt om dig, men du är en svår själ. En själ som behöver kärlek och du är en själ som jag trodde var min själsfriende. Nu vet jag inte vad vi är, gnistan försvann för längesedan, du består, men det som vi hade precis där i början, det där fina. De nätterna som jag saknar så, jag satt uppe och väntade, väntade på dig. Bara för att få prata i ett par minuter. Bara för att få känna dig. Hopplöst förälskad, i vetan om att jag aldrig skulle få dig. Nu sitter jag här ett år senare, inte lika nära, men ändå du finns kvar i mitt hjärta. "Vi ska kämpa, vi ska kämpa som fan, för att vi ska klara detta tillsammans" De orden skrev du till mig den där kvällen då jag var beredd att avsluta allt. Men du hindrade mig. Det betyder så jävla mycket. Du betyder så jävla mycket, jag bara önskar att du kunde se det själv.

Jag ska också skänka en tanke till min mormor, en kvinna som hade ett tufft liv, men som kämpade på trots allt. Jag hoppas att du vilar i frid älskade ängel <3

Fjärilarna flyger i min själ

Kategori: Allmänt

När du bad mig att sova över, stanna över natten i din säng för att våra kroppar skulle flätas samman och bli en, så kunde jag inte tacka nej. Jag kände att jag var tvungen, jag orkade inte med den tanken om att jag skulle lämna dig igen tvingas att sova ensam inatt och känna en längtan efter dig. Det var det som gjorde att jag stannade kvar och lät min själ stanna i din säng. Bara för att få somna i din famn med dina armar slingrade om min lilla kropp som försvann bort.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt