blackbutterflyes

En liten tanke om att inte behöva tänka själv

Kategori: Allmänt

Jag har velat skriva här i fler veckor, men mina ord har inte räckt till. Jag är fortfarande inte säker på att de gör det, men jag skriver ändå. Jag har börjat vända på dygnen igen, precis som jag brukar göra på loven. Förra jullovet var jag beroende av Veronica Mars och kollade på det så ofta jag kunde. Minns en dag då jag stannade uppe hela natten och var med om att solen gick upp under tiden som jag var vaken. Sen gick jag och la mig, jag vaknade vid två den dagen. Detta lovet handlar det om att ligga och lyssna på musik på nätterna. Jag kan ligga och lyssna på andras ord och andras toner och andras tankar i flera timmar. Det är så fint att slippa tänka själv och bara höra hur andra gör det åt en. 
 
Denna julen har varit fin och annorlunda, jag har fått fina julklappar, jag har känt att jag har blivit älskad. Jag har visat andra att jag älskar dem, jag har fått vara lite mer mig själv än vad jag har tillåtit mig att vara. Jag har känt mig både fin, snygg och uppskattad, jag har fått både egentid och vara tillsammans med folk. Jag har känt mig ensam vid vissa tillfällen och känt mig som en i gänget vid andra tillfällen. 
 
Nu är det snart nyår, jag skulle ha firat med kompisar men det blev inställt så jag ska på hockey med mamma och pappa på dagen sen ska vi äta fancy hämtmat från ngn nyårsmeny och sen ska vi nog fira tolvslaget vid Malmö Opera. Men det ska bli mysigt att fira med mamma och pappa, inser ofta att jag inte uppskattar dem lika mycket som jag borde. Är ensam hemma nu och de kommer hem imorron, saknar dem helt mycket. 
 
Aja, nu ska jag leta efter choklad. 

Ett kort och intensivt inlägg med plot twist om livet.

Kategori: Allmänt

Nej men ska vi rycka upp oss? Eller inte? Nej det låter som en bra idé att ligga kvar under täcket i sängen ett tag till. Jag mår faktiskt bättre idag än vad jag har trott, tycker fortfarande såklart att det gör ont och jag är inte överlycklig. Men jag mår rätt okej, stannar inte upp och tänker på hen så mycket. Jag lyckas leva mitt liv en dag i alla fall. Morgondagen lär blir jobbig, berätta för alla att personen som stod mig närmast inte gör det längre och att hen inte vill ha med mig att göra. Lär ju också träffa hen om personen ens går till skolan, jag tänker göra det i alla fall. Mina betyg och min utbildning ska inte få lida på grund av att jag inte mår bra, här ska det kämpas på trots allt som pågår. Det är trots allt jul snart, herregud vad tiden går fort. Kändes som jag fyllde år igår och tiden har gått väldigt fort sedan morfar gick bort. I veckan var det två månader sedan, liksom redan två månader. Känns sjukt, men känns ändå bra att vi är påväg någonstans och inte står stilla och trampar vatten. 
 
Nu ska jag gå och duscha och välja kläder, vi ska ha främmande nämligen. Det blir fika in mass, ska bli övergott. Hejdå eller ngt

Att förlora den som betyder mest

Kategori: Allmänt

Jag sitter i köket med en dator som inte är min. Utanför för mitt fönster är det vitt, snön har kommit iomgångar, dock är det ingen tung snö som lägger sig utan bara lätt snö som är här tillfälligt men kommer att försvinna imorron när regnet ska komma. Jag lyssnar på musik utan känslor, för jag behöver inte mer känslor än vad som redan finns i mitt huvud. jag har blivit sård av den personen som har stått mig närmast under en väldigt lång tid. Den personen som jag har gett mitt liv åt, den personen som nu vet allt om mig, den personen som jag kallade för bror och var min allra bästa vän. Denna person har jag förlorat, för något som jag inte ens har gjort. För en gångs skull är det inte mitt fel men detta drabbar alltid mig ändå. Oavsett hur jag gör så drabbas jag alltid av brustna hjärtan, sårade känslor och folk som inte vill ha en längre. Jag är alltid den som sårar eller blir sårad av de som står närmast mig. Det suger och jag mår jävligt illa just nu, jag vill kolla på film och käka glass i flera veckor. Jag vill stanna hemma och gråta tills jag inte har fler tårar att gråta ut. Jag vill krypa under mitt täcke och leva där tills detta aldrig har hänt. Jag vet inte hur jag ska lyckas att leva utan denna människa, speciellt när hen går i min skola och hens klass är som en extra klass till mig. Jag känner nästan alla i denna klassen och jag har hens mentor som lärare i en av mina kurser. Jag har inte föreställt mig ett liv utan hen så långt jag har tänkt. Hen har alltid funnits med i mina framtidsdrömmar. 
 
Vi hade planerat åka utomlands, vi hade planerat att åka på festivaler, vi hade planerat åka med hens brors band, hen skulle filma och jag skulle fota. Vi skulle leva ett turneliv med allt kaos som det innebär. Vi hade planerat så mycket och varit överens om allt. Vi visste var vi stod och att det var inget som skulle kunna rubba oss. Du svek mig, du sa att det var vi mot världen. Och nu när du visste att jag behövde dig som mest, då avslöjar du allt och slutar med att vi aldrig mer ska vara vänner. Vi ska inte hälsa på varandra, vi har aldrig känt varandra. Detta är ditt val, jag håller inte med om något, jag valde inte detta. Jag blev utsatt för det, jag blev sårad, jag fick ont och du lovade att aldrig såra mig. 
 
Tack för denna tiden, du gav mig det som jag alltid velat ha och som jag alltid kommer söka efter. Nu vet jag vad alla andra hade som de värderade högre än livet självt. Nu vet jag vad jag behöver och du är inte en del av det efter detta. Om du var ute efter att såra mig, grattis du har lyckats. Jag kommer aldrig komma över det här. Jag kommer aldrig över dig. 

Helgen där jag hittade mig själv igen

Kategori: Allmänt

Känslan av att ha varit mig själv mer än på länge, den är slående bra och otroligt fin. Helgen började redan i fredags då jag var på fest i Arlöv och sov över, det var så otroligt fint att festa igen och så himla fint överlag. Jag var vilsen men det var så mycket jag som jag hade saknat. Natten var min, natten var oändlig och timmarna verkade vara för evigt. Jag var lite för full men det var bara bra, jag hade en fin stund i en trappuppgång i Arlöv med en fin pojk. Jag fick känna att jag betydde något, att jag är fin. 
 
Efter Arlöv väntade Anna och Kristianstad med tacos, glass och skratt. Hon är så fin denna människa, då okomplicerad och liksom lätt att vara med. Vi gick och la oss vid halv fyra, då hade vi hunnit käka både tacos, glass och chips. Vi hade sjukt roligt åt appen på facebook, vi snackade om ex och livet. Jag fick sova denna natten till skillnad från den förra då jag låg på golvet i en sovsäck och tänkte på livet. 
 
Hela helgen har varit så fin och det har varit så bra för mig själv att få göra sånt här, att få festa och få åka iväg för att uppleva Malmö på nytt. Som jag ska göra denna veckan, jag ska få uppleva Malmö på nytt, på ett sätt som jag inte har gjort innan. Men det gör jag varje vecka vilket gör att alla veckor är speciella och unika i sitt eget sätt. 
 
Nu ska jag återuppleva helgen i huvudet. Vi ses :3