blackbutterflyes

Egopics och popcorn

Kategori: Allmänt

Kör på mys och egobilder idag. Skulle ha pluggat, blev som vanligt inte så. Men nya tag imorron, nu är det popcorn och tända ljus på rummet. Lovley <3

Alltid ensam och ekvationer

Kategori: Allmänt

Jippi, ytterliggare en helg då man är helt ensam hemma. Jag kommer inte att träffa mamma och pappa förrens förhoppningsvis måndag morgon eller kväll. Är så jävla trött på det, bara för att jag inte är liten längre så betyder det fan heller inte att jag vill vara ensam varenda helg. Jag träffar knappt de på vardagarna och det gäller numera helger också. Träffar typ aldrig dem.

Är så trött på det, det lyssnar ju inte när jag säger det heller. Utan mamma kommer bara med "Jag vet att du inte tycker om att vara ensam hemma, men jag trodde att du hade vant dig vid det här laget." Och det hjälper liksom inte. det är ju inte så att jag väljer att vara ensam hemma, jag har ju inget val när de går upp vid halv sex på helgerna och grå hemifrån vid sju.
Fick dessutom reda på att jag inte har godkänt på ngt av proven i matte som vi har haft i hela ettan. Sjysst att jag får reda på det nu. Jag vill döda min mattelärare. Jag vill i alla fall skada en annan person också, som ställer till livet jävligt mycket för folk som jag bryr mig om. Skulle vara typ helt underbart att kasta datorn i huvudet på henne, även om datorn kanske går sönder så är det fan så jävla värt det.
Ska sova nu, orkar inte ens vara uppe längre. Puss puss <3

I mitt huvud

Kategori: Allmänt

Just nu har jag saker att göra som ligger och drar. Känns bra att jag är klar med detta projektet och att jag har inget därifrån som ligger efter mig. Dock så har jag fortfarande en uppgift från i höstas som jag inte har gjort och Patrik blir ju aldrig nöjd med något som jag gör.
Det blir ju inget lov för mig i alla fall, lär bara sitta och plugga den mesta tiden. Till och med på tåget till stugan lär jag sitta och läsa i någon av böckerna som jag sedan ska ha boksamtal på. Fixade inte av någon av dem, så nu måste jag ta tag i det och läsa dem. Sinnessjukt tråkiga böcker ifrån början av 1900-talet som vi ska läsa. De har ju en helt annan svenska då än vad vi har nu. Svåra att ta sig igenom och jag har verkligen ingen lust alls att göra det.
Men jag har snackat med mamma om det och hon vet om allt utom den uppgiften från i höstas som jag måste göra, tänkte ta den på den tiden som de inte är här hemma utan redan har åkt till stugan. Vilket innebär att jag kan göra den på onsdag och torsdag. Förhoppningsvis så blir jag klar med det mesta.
Läste på Thess blogg innan att hon har uppnått till 80% de betygen som hon vill ha. Känns sjukt att hon har sånna höga betyg och här sitter jag och kan knappt klara av att få godkänt. Sjukt att jag ska ha så svårt för att ens klara av att få godkänt när i princip alla runt omkring mig får liksom det bästa betyget i alla ämnen. Just nu vill jag bara typ hoppa av, eller nej, men bara få andas. Jag har inte ens lov, jag har inga helger, inga dagar som jag inte pluggar. Och ändå får jag nästan inget gjort, jag får inga bra betyg eller något. Sjukt jobbigt. Det händer ju fan inget alls, jag kämpar på och pluggar och läser och gör frågor, men nej. Inget vill fastna. Börjar bli jävligt trött på det nu.
Har för övrigt inte varit på kraft något alls denna veckan, undrar om någon ens bryr sig om att jag inte har varit där? Har för övrigt läst en sjukt bra bok som heter "Här ligger jag och blöder" av Jenny Jägerfäld. Ska skriva recencion på den också. Och jag vet inte om jag vill klippa av mig håret eller om jag ska låta det växa. Vill färga det igen, har färg, men ingen tid.
Sjukt långt inlägg, beröm om du har läst allt. Men detta är ungfär vad som ständigt pågår i min hjärna hela tiden, varje dag. Kram på er.

Trying to forget, doesn't work that good.

Kategori: Allmänt

Men alltså seriöst? Jag blir galen, jag försöker att glömma, jag försöker att gå vidare, forgive and forget. Men det funkar fan heller så jävla bra när allting ska handla om dig hela jävla tiden. Ursäkta mina svordomar, men jag är så förbannad att jag kan dö. Här mår jag bra och för en gångs skull inte tänker på dig, har kommit över dig och jag har börjat gilla någon annan efter typ snart månader. Men nuså, precis när jag mår som allra bäst ja, då ska allting komma och handla om dig igen. Eller så börjar folk snacka om Malmö Opera, eller att man ska till Stehag och köra, eller att ditt hår var bättre att ruffsa i än mitt andra ex var. Jag orkar fan inte med detta, har ni ngt att säga om mitt senaste ex, var god och håll din fina lilla käft för jag är trött på att höra om hur bra vi passade ihop. Det är slut, över, färdigt och det var för längesedan. Snart 5 månader sedan, visst jag har väl inte mått så jävla bra alltid, men nu gör jag det. Kom då inte och förstör det genom att komma och snacka om mitt förflutna och det som har hänt. För jag vet vad jag har gjort och jag behöver inte höra det en gång till.

Tack som fan, kära jubelidiot som tror att du bara kan komma och dra upp mitt förflutna som ingenting. Puss på dig <3


Jag har inget vett i skallen.

Kategori: Allmänt

Just nu fattar jag inte något alls. Jag har blivit helt galen, seriöst det finns ingen klok tanke i detta huvud. Idag har jag i alla fall filmat med Daniella och Nour till ett projekt i skolan, vi hade sinnessjukt kul. Innan de gick hem så gungade vi på gungorna som finns på min gård. En helt ny sak för mig, jag har bara gungat i min totala ensamhet med musik i öronen utan sällskap. Detta var första gången någonsin som jag har gungat med någon annan.

När du är borta, när jag inte kan få tag i dig, när jag inte vet var du är. Det är då som jag blir helt galen. Det är då som jag saknar dig så sinnessjukt mycket. Det är då som jag vill att du ska komma och hålla om mig. Det är då som jag vill ha just dig bredvid mig här. Det är då som jag vill kunna somna i din famn och känna hur du andas på mig. Låter konstigt, men det är det som jag vill. Och ja, jag vågar, men vågar du?

Jag är fri som en fågel, fri som en fågel. Och nu är det något som ropar KOM i hans galna luffareblod <3

Minnen som håller mig vaken

Kategori: Allmänt

Jag borde gå och lägga mig. Men mina minnen plågar min fina lilla hjärna. Jag kommer ihåg den där dagen. Dagen i trean då vi diskuterade angående lägret som vi skulle ha. Och det kom fram till när vi skulle bestämma vem som skulle sova med vem. Fick plats fyra i ett rum, det var dubbelsängar och jag hade valt att en vuxen (mamma) skulle sova med mig. Men när läraren frågade vem som ville sova med mig och det var handuppräckning, då blev hela klassrummet tyst. Alla hade pratat innan, men när läraren frågade vem som ville sova med mig det var ungefär som om världen stannade och blev tyst ett par sekunder. Det var nog inte mer än minuter, men det kändes som timmar för mig. Jag visste redan då att lägret skulle bli hemskt, jag hade rätt. Om min mamma inte hade varit en av de vuxna som frivilligt anmälde sig som kunde följa med, då hade det varit ännu värre.

 

Än idag kan jag minnas den totala tystnad som uppstod när hon frågade vem som ville sova med mig och ingen ville. Det är en av anledningarna till att jag hatar tystnad idag, jag har fått uppleva den på sätt som jag hatar. Jag har nästan inget minne där tystnad har varit en bra sak. För det är bara avsaknaden av ord, det är bara tyst när du inte längre har ord att beskriva hur hemsk du är.

 

Jag kan höra hur universum ropar mitt namn och ber mig att komma till dem. Men de vet inte att jag hör deras ord när tystnaden uppstår.

Vi i rummet.

Kategori: Allmänt

Du låg där på golvet och spelade gitarr på golvet som så många gånger förr. En vindpust kom in genom fönstret och min hud knottrade sig. Jag ville bara dra mina händer genom dina bruna, sommarvarma lockar. Jag ville stoppa in mina händer under din tröja och värma mig. Men jag lät bli. Jag ville lägga mig ner bredvid dig och bara vara. Jag ville lägga mitt huvud på din axel och känna hur du la ditt huvud mot mitt. Jag ville känna din kropp emot min. Men jag lät bli. Jag gjorde ingenting, bara låg där på sängen och frös. Jag låg där i min säng med vitt överkast i spets och kollade upp på flugan som drogs till ljuset från taklampan. Jag bara låg där på sängen med huvudet fullt av dig. Du låg där på golvet och spelade på din gitarr. Jag lät min hand hänga ner från sängen, så att du kunde ta den om du ville. Jag blundade och bara väntade. Jag hörde hur du reste på dig, gick fram till mig och tog min hand. Jag öppnade ögonen och då la du dig bredvid mig. Jag la mitt huvud mot din axel och jag blundade, du lät dina fingrar smeka konturerna av mitt ansikte. Jag rös och öppnade mina ögon. Jag böjde mig fram och kysste dig försiktigt. Du smakade hallon och minttandkräm. Dina läppar var mjuka och helt underbara, precis som du. Vi slutade kyssas och jag la mig nära dig. Men inget mer. Det var bara enkelt och helt perfekt. Vi låg där på sängen och jag lät min hand hänga ner från sängen. Det kom en vindpust genom springan mellan mina fingrar. Jag hade universum i mitt huvud och dig i mitt rum. Det var dags att göra underbart till perfektion. Och det kan jag endast göra med dig.

Mitt i natten med dig.

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan lillebror! 

Haha hörde hur någon sa det igår när jag stod och drack på toan. Vilken kväll alltså, mitt ute i ingenstans typ. Var på konsert i en gympahall i Genarp av alla ställen. Såg på Poplöst och en massa andra band, var skitkul. Fick dessutom höra ordetlig metal för typ första gången på ett år. Var med och moshade, äntligen var där andra tjejer också. Brukar alltid vara ensam tjej annars. Nu sitter man med smärta i nacken och blåmärken, stör mig inte ett skit.
Ska plugga och försöka göra en del av hemtentan idag, suger som fan. Astrist, ska vara ensam hemma med pappa idag. Lite nervös övr hur det ska gå med tanke på att senast inatt så bråkade vi. Slutar nästan alltid i bråk, så jag får väl se om jag stänger in mig på rummet och spelar hög musik och festar för mig själv. Blir en helt jävla vanlig helg.
Lock för öronen, buss mitt i natten, fnissiga flickor, pepp som fan var jag och det var underbart. Dansade som fan gjorde jag med, tillsammans med andra. Och när du la dina armar runt om mig och höll mig hårt intill dig. Det var fint. Fint som snus <3

Vägskäl

Kategori: Allmänt

Det har hänt ganska mycket sedan det sista inlägget. Jag har fixat så att jag har fått en liten Ipod istället, så jag kan lyssna på musik ändå. Dock är där glapp i hela uttaget för lurarna i mobilen. Men det skiter jag i, just nu vill jag bara ha över musik från mobilen till Ipoden.
Sen har jag också frågat mamma och jag får lov att ta fler hål i mina öron, det ser inte hon som ett problem tvärtom hellre att jag tar fler hål än att jag töjer. Att töja har jag velat och vill nog det fortfarande, men mina hål sitter för högt upp så det går inte.
Och nu till dagens fundering. Jag står i det enorma vägskälet och velar mellan att bli vegetarian eller att fortsätta äta kött. För visst, tro mig jag älskar att äta kött jag tycker att det är underbart gott. Men samtidigt så numera tycker jag inte om den tanken att jag sitter och käkar en minigris eller en liten kyckling. Men samtidigt så kommer jag inte att kunna äta mina absoluta favoriträtter då. Vilket gör att jag funderar otroligt mycket nu också.
Det är ju inte direkt ett enkelt beslut heller, alla säger att jag ska göra vad jag vill. Men jag vet ju inte vad jag vill, är det då enkelt att följa sin vilja då? Och det gäller inte bara maten, jag vet inte så mycket om det mesta just nu. Sitter och funderar på mycket och det pågår jädrans mycket tankar i det här lilla huvudet.

Somnar med ett leende på läpparna när jag tänker på dig. Jag är kanske lite galen, gör det något om vi är galna tillsammans?

Mobilen som gick sönder en natt på parkeringen

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här och är jävligt arg. Det började igår kväll när jag gick från bussen hem, på parkeringen så börjar något att glappa. Jag trodde att det var lurarna, så jag sa det till pappa när de kom hem ett par timmar senare. Och då hade jag slutat bry mig sådär hysteriskt mycket, utan bara dog lite inombords av tanken att jag inte kan spela musik med de lurarna igen.

Sen när jag skulle gå och lägga mig vid två, så pluggar jag in mina koss-lurar och tror att det ska funka. Det är där jag inser. Klockan är två på natten, mamma och pappa sover och jag ligger vaken i min säng med en mobil som glappar. Jag grät. För den mobilen har varit helt okej, men den har grova problem och till saken kommer också det faktum att jag har bara haft den sedan oktober. Och då var det ett rent helvete, jag trodde att jag aldrig skulle få min mobil. Med tanke på att vi beställde först en, men sen gick det företaget i konkurs = ingen mobil. Sen kollade vi runt, jag hittar en mobil som jag vill ha = den finns inte i lager och kommer inte att säljas mer. Sen hittar jag denna, som är helt okej. Jag kan leva med den.

Leva med den, ja. Jag försöker att inte slänga den i marken när den kastar om i mina smskonversationer och tycker att det Thess har skrivit ska ligga där Eviee har skickat sina sms osv. När den kastar om i låtlistor och tycker inte att ordningen på låtarna är okej och lägger runt dem oavsett hur många gånger som jag ordnar dem, så försöker jag att inte kasta ut den genom fönstret. När den håller på och ska dampa i ett par minuter när man har startat den, är sinnessjukt. Till och med min gamla mobil var bättre på det stadiet.

Och nu så frågade jag mamma om de hade slängt mina gamla mobiler när de rensade i vardagsrummet. Svaret var givet redan innan frågan ställdes, min fruktan blev sann. Svaret var såklart Ja. Och jag dog inombords. Jag var påväg att gå ner på knä och börja gråta när jag insåg att om pappa ska fixa med min mobil någon dag, så innebär det att jag inte har någon musik alls, jag kan inte smsa under dagen, jag kan inte spela spel på den. Musiken är dock viktigast, jag kommer inte kunna spela musik när jag åker buss eller tåg. Jag kommer få sitta och lyssna på när små barn skriker lungorna ur sig och när gamla tanter pratar om hur vädret ska vara eller om den andras gubbe har dött än.

Jag vill försvinna bort i min egen värld när jag åker någonstans, bli ett med musiken. Jag kan inte direkt plocka upp macen ur väskan och spela musik på den. Gjorde det en gång och blev tillsagd av de runt omkring mig att jag tog upp för mycket plats. Inte för att jag brydde mig, men ändå.

Ovanpå allt så vaknade jag halv sju, jag somnade två efter en väldigt rolig kväll/natt. Sov ungefär 4 ½ timme inatt och nu ska jag plugga resten av helgen. Ligger både efter, har inte lämnat in ett par uppgifter och jag har ett prov att plugga till. Yeey, trodde jag skulle kunna åka inlines nu på morgonen, men vädret strider emot mig och nu sitter jag i pyjamas istället och skriver på detta fullständigt meningslösa inlägg om hur arg jag är på att min mobil inte funkar.

Tack och adjö knäckebrö’ <3

Harry Potter maraton

Kategori: Allmänt

Och nu lite mer positiva saker. Var på Harry Potter-maraton i helgen hos Line. Med övernattning förstås. Somnade vid halv tre tror jag och sammanagt blev det nog mer snack än film med tanke på att vi skulle ha hunnit se 7 filmer och vi såg 3 stycken. Men kul hade vi i alla fall.
För mig var det lite mer speciellt med tanke på att jag aldrig hade sett någon av filmerna innan eller sovit över med enbart tjejer som faktiskt har varit riktiga kompisar och inte bara låtsas vara min kompis. Men skit i det, när vi skulle somna så snackade vi om allt från datorspel när vi var små till mardrömmar och kärlek. Mobbade Josse ganska mycket, även om det nog inte gjorde så mycket xD
Jag grät till den sista filmen som vi såg, Harry Potter och den flammande bägaren. Jag grät som fan i slutet när Cedric dör. Haha, var den enda som grät av allihopa och jag är den som är minst nörd av alla.
Vår frukost bestod av först flingor och mackor sen var det godis, ostbågar, läsk, kladdkaka och där var säkert något som jag har glömt. Dagen avslutades med buss från Höör till Lund och sen tåg och sen buss igen. Mycket kollektivt för mig, fast det är underbart att åka buss. Tuff Tuff tåget!

4 månader innan jag insåg att jag är ensam.

Kategori: Allmänt

När det svarta fåglarna flög iväg insåg jag att jag inte var din längre.
Det var då, precis där på bussen hem när jag tittade ut genom fönsterrutan så fattade jag att det inte var oss längre. Det är den 11 mars idag. Jag gjorde slut den 14 december. Så lång tid har det tagit för mig att inse att jag inte är din längre. Eller rättare sagt, jag har skjutit upp på det, inte vågat känna efter. Inte låtit mig bearbeta vad som egentligen hände den dagen i december då jag bestämde mig för att jag inte skulle vara din längre.
Jag lyssnade på "When you're gone" av Avril Lavigne och allting brast. Jag kände hur tårarna föll, en efter en och jag lät mig känna smärtan som jag bara hade tryckt bort under nästan 4 månader. Jag övertalade mig själv att jag var över dig, att jag inte kände något för dig längre. Att jag hade kommit över dig och började kolla på andra i hopp om att jag skulle komma över dig. Men jag gjorde aldrig det. Nu sitter jag naken på en toalett och skriver med datorn i knäet och mina tårar ligger på tangentbordet.
Jag saknar att känna dig när vi sov, känna hur du hade din arm runt om mig. Sedan dess har jag tillbringat många ensamma nätter i mitt rum i väntan på att någon skulle komma och ha sin arm runt mig när jag sov. Jag känner mig inte trygg, inte ens i mitt eget rum kan jag känna mig trygg.
Jag har letat och letat och letat efter mig själv, rusat in i saker och tryckt undan smärtan. Bara försökt att leva så gott det går och någonstans i röran försvann smärtan ett tag, men den kom alltid tillbaka. Jag förstod bara inte vad det var som gjorde ont och som tog fram alla mina tårar när jag skulle sova. Min kudde är fortfarande blöt, 4 månader efter jag valde att vara ensam.
4 månader och sen insåg jag att det jag hade gjort var fel. Det jag har gjort sedan dess är ett hopplöst och misslyckat försök att hitta den delen av mig som försvann bort med dig när du gick iväg den där kvällen i december.
Jag hade sex med en person som var 11 år  äldre än mig, jag hånglade med en kompis när alla kunde se men ingen gjorde det och det är knappt någon som vet om det. Men nu orkar jag inte bry mig längre. Jag orkar bara inte.
Jag flirtade bort mina nätter med dig och du lät mig känna att jag var vacker när du egentligen bara ville ligga med dig. Kommer aldrig att förlåta dig för det. Aldrig kommer jag att gå tillbaka till dig.
Jag är organiserat kaos som vandrar vidare i en storm som jag själv skapade. Min själ spelar schack i månskenet med näcken.

Kall som is

Kategori: Allmänt

Hon satt där halvnaken på sängen. Kämpade för att tårarna inte skulle falla en gång till ikväll. Att han aldrig kan fatta hur ont det gör, att han aldrig kan fatta hur mycket han sårar henne när han säger till henne. Han kommer aldrig att förstå smärtan när han säger till henne och skriker på henne. Han har aldrig förstått hennes känslor, han har alltid sagt att känslor är trams och dem ska man skita i. ”Du ska inte känna något alls, någongång.” Det sa han till henne, inuti så brast allting och hennes själ dog för en stund men utanpå var hon lika kall som en kylig vinternatt. Hon kunde inte visa känslor för honom, han har aldrig älskat henne. Aldrig har han sagt orden ”Jag älskar dig” till henne, det har enbart hennes mamma gjort. När han kramar henne så är det ingen värme alls utan bara en helt kall omfamning så kort som möjligt. Han kommer aldrig någonsin förstå hur hon känner och aldrig acceptera henne för den människa som hon är. Han kommer enbart att se henne som den person som hon aldrig kommer att bli.

Skit i min ålder, gör ert istället!

Kategori: Allmänt

Nu är det fan min tur att säga ngt så håll käften och läs.

Jag är så jävla trött på att alla alltid kallar mig för liten, lilla flickan, lillen, plutten osv. Jag är inte liten, fatta det någongång! Visst, jag är under 18, respektera skiten, det är inte ens lönt att fråga mig om jag vill gå ut med er och dricka och sen komma på att ”nej, just det, du kan inte. Du är för LITEN.” Eller denna ”Synd att du inte kan komma med på fredag, du är för LITEN för att få följa med” Varför ens säga så om du vet att jag är för liten? Det sårar faktiskt mer än vad ni tror. Jag fattar, jag kan inte följa med, det är tillräckligt jobbigt redan med att jag fyller år sent. Gör det inte värre. Fattar ni inte ens själva hur jobbigt det är när någon ständigt ska kommentera ens ålder, att man är liten, att du inte kan följa med och dricka, att man inte får lov att göra ngt för att mamma och pappa säger det. Att jag inte kan göra saker själv utan att mamma och pappa måste göra det åt mig för att jag är för liten eller att jag inte får.

Seriöst, lägg av. Jag vill inte höra fler gånger att jag är för liten eller att det är synd att jag inte kan följa med. Bry dig inte ens om att nämna att ni ska ut, avundsjukan sprutar då. Jag hatar det, så håll käften och säg ingenting om min ålder. Trött på det.

puss puss <3


Fredagskväll med kärlek

Kategori: Allmänt

Det var rött läppstift, kyssar i nacken, armar i luften och ett dansgolv som var fullt. Musiken var hög och jag älskade med högtalarna. Jag bara fanns och det var underbart. Det var svettiga kramar i mörkret med bekanta främlingar, fina pojkar och underbara flickor. Jazzigt och rockigt. Indierock med hesa och vresiga röster med gitarrer och basen kändes i hela min kropp. Gåshud och beröringar som var fjäderlätta.

Ömma fötter och träningsvärk. Det spelade ingen roll för vi förenade oss i musiken och blev en enda individ. Ni och jag. Fredag kväll var en kväll fylld med känslor, värme och närhet. Det avslutades med en promenad runt centralen i mörkret, ensam med dig. Det var underbart, din hand i min och ciggen i den andra handen. Röken försvann i ljuset av lamporna längs med vägen.

Nummer byttes och kramarna var oundvikliga. Leendet på dina röda läppar var underbart fint. Bara underbart när helgen började med en älskvärd kväll som aldrig kommer att glömmas. Tysta ord på Malmö central när tåget kom och vi undrade om det var Italien eller Spanien. En fråga som alltid stannar kvar i luften mellan oss.