blackbutterflyes

Från bra till bättre till usel.

Kategori: Allmänt

Idag har det hänt mycket, det har varit både bra saker och väldigt dåliga saker. Vi kan ju börja med dem bra vilket var att få komma tillbaka till skolan igen, mest för maten och för att få träffa mina otroligt fina kompisar, de är värda guld, just sayin'. Dock är det ny skola och nya lokaler, men vi ska inte flytta mer nu utan jag ska gå här tills jag tar studenten i juni. Men med nya lokaler kommer alltid förvirring och nu ska vi inte bara vara i en lokal, utan de finns tre olika hus att lära sig hitta i. Två av dem har vi lektioner i och det tredje äter vi i, vilket gör att vi måste lära oss att hitta i det huset med. Men nu ska vi i alla fall inte flytta mer och det ska bli så skönt att inte behöva göra det. 
 
Nu ikväll har jag, mamma och pappa varit på hockey i Malmö Arena, vi såg Malmö Redhawks mot Rögle BK Och Malmö vann med 4-1. Själva matchen var bra, det hände mycket hela tiden och vi hade bra platser. Men när vi kom ut och skulle köra hem så hade vi haft inbrott i bilen. Men det var inte bara vår bil, det var fem till sex stycken utöver oss som också hade haft inbrott. Vilket suger fett mycket och det var så himla meningslöst att göra inbrotten. 
 
Så dagen gick från bra till bra till dålig på ett par timmar. Men men, ny dag imorron. Då ska vi få reda på vem som blir vikarie i naturkunskapen, hoppas verkligen att det är en bra lärare. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: