blackbutterflyes

Fredagskväll med kärlek

Kategori: Allmänt

Det var rött läppstift, kyssar i nacken, armar i luften och ett dansgolv som var fullt. Musiken var hög och jag älskade med högtalarna. Jag bara fanns och det var underbart. Det var svettiga kramar i mörkret med bekanta främlingar, fina pojkar och underbara flickor. Jazzigt och rockigt. Indierock med hesa och vresiga röster med gitarrer och basen kändes i hela min kropp. Gåshud och beröringar som var fjäderlätta.

Ömma fötter och träningsvärk. Det spelade ingen roll för vi förenade oss i musiken och blev en enda individ. Ni och jag. Fredag kväll var en kväll fylld med känslor, värme och närhet. Det avslutades med en promenad runt centralen i mörkret, ensam med dig. Det var underbart, din hand i min och ciggen i den andra handen. Röken försvann i ljuset av lamporna längs med vägen.

Nummer byttes och kramarna var oundvikliga. Leendet på dina röda läppar var underbart fint. Bara underbart när helgen började med en älskvärd kväll som aldrig kommer att glömmas. Tysta ord på Malmö central när tåget kom och vi undrade om det var Italien eller Spanien. En fråga som alltid stannar kvar i luften mellan oss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: